2-0 40 min Patrik ass Petter
3-0 86 min Jompa ass Godtman

Laget: John P - Mike, Wallnér, Kevin, Nikki - Petter, Godtman - Hultenius, Jesper, Jompa - Patrik
På bänken: Erik R, Samuel, Andreas
Solväder rivstartar och vi tappar bollen i uppspelsfasen och blir tillbakatryckta. De har bl.a. ett ribbskott. I ett av våra första riktiga anfall får Petter bollen utanför straffområdet och slår bollen mellan innerback och ytterback mot Hultenius, Hulten tvekar lite men när bollen går i mellan försvararna hinner han upp bollen och slår upp den i nättaket. Vi jänmar ut spelet även om Solvärder för spelet något. Båda lagen har chanser. Solväder skjuter i stoplen och Petter har ett kanonskott i ribban. I slutet spelar Petter fram Patrik som istället för att stressa fram ett skott håller i och dribblar förbi en försvarare och skjuter in 2-0 i nättaket.
2-0 i paus skall vi vara glada för. Solväder har varit det bättre laget men inte skapat så mycket förutom deras ramträffar trots bra omställningslägen.
Andra halvlek är nog en av de mest bisarra halvlekarna jag har varit med om. Att kalla Solväders spel för offensivt är en underdrift. Deras målvakt var minst sagt långt ut, mellan mitten av deras planhalva och mittcirkeln. Deras sista försvarare var ofta 10-15 meter in på vår planhalva trota att vi hade Patrik eller Jompa på mittlinjen. De pressade på ordentligt men vår backlinje med maestro Wallnér i spetsen klarade det mesta med hjälp av mittfältet. Vi sjunker väldigt långt ner men med tanke på vår ledning gör det inte så mycket. Vi har kontringsmöjligheter och Patrik får ett tillfälle när bollen slås ut på högerkanten och målvakten är långt ute.Patrik väljer att lobbskjuta från ca 30 meter mot ett öppet mål men bollen går utanför. Solväder har ett par farliga skott men de går utanför. John är säkerheten själv i luftrummet och plockar alla inlägg som kommer in mot mål. Solväder har ytterligare ett ribbskott men har svårt att skapa de riktigt farliga målchanserna. Sista 10 minuterna kommer vi upp lite mer och kan hålla bollen lite i anfallen. I ett av dessa anfall bryter Godtman en passning och lägger fram bollen till Jompa som är helt ren och väntar ut målvakten och lägger säkert in 3-0 och matchen är klar. Solväder har en jättechans i slutet där John gör en kanonräddning först och efter lite kalabalik får deras spelare mer eller mindre öppet mål från 3-4 meter men skjuter stenhårt över.
Vi vinner med 3-0 och håller nollan i andra matchen i rad. Solväder var det bättre laget men hade ingen riktig målskytt och ett försvarsspel som var minst sagt riskabelt.